Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdafdeling VV Ameide strikt nieuwe keeperstrainer!

Jeugdafdeling VV Ameide strikt nieuwe keeperstrainer!

9 oktober 2022 17:00


Vorig jaar hebben de jeugdkeepers in hun keepersskills grote stappen gemaakt onder de bezielende leiding van keeperstrainer Bohdi Prinssen. Echter heeft hij ons aan het begin van dit seizoen helaas moeten verlaten, Bohdi was zelf keeper bij Top Oss en kreeg een aanbieding uit Georgië en heeft deze kans en avontuur met beide handen aangegrepen! Hartelijk bedankt nog voor je inzet Bohdi en veel succes met je avontuur!

Dit betekende voor de JC dus een uitdaging! Gelukkig zijn we, omdat we het erg belangrijk vinden dat ook keepers hun juiste aandacht krijgen, na enig speurwerk er wel weer in geslaagd om een nieuwe keeperstrainer te vinden: Wim Berends! Wim traint sinds kort samen met de selectiekeepers op de dinsdagavonden alle jeugdkeepers vanaf de JO10. Welkom aan Wim en ook grote dank aan de selectiekeepers van Ameide. Hieronder wat extra info over Wim:

Even voorstellen:
Wim Berends, oud keeper van SV Epe, Sparta, DS’79, ASWH en Slikkerveer, heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en heeft Goalkeepers Education Skills (kortweg GES) hierna te noemen Goalkeepersskills, opgericht.
Door zijn voetbalcarrière als keeper en als (assistent)trainer en met name zijn visie op het opleiden van keepers, heeft
hij zich met Goalkeepersskills voorgenomen het gemis aan gerichte opleidingen voor de keepers mogelijk te maken.
Wim woont inmiddels met vrouw en (klein)kinderen al zo’n 30 jaar met veel plezier in Zwijndrecht. Hij heeft zijn kantoor aan huis maar is vooral veel op de voetbalvelden in de regio te vinden om zijn passie uit te dragen. En dus ook op de velden van VV Ameide!!
Hij traint samen met èn via onze selectiekeepers de jeugdkeepers, een win-win situatie dus voor de club! 

We wensen Wim, de selectiekeepers en natuurlijk al onze jeugdkeepers veel plezier dit seizoen!!

Wim gaat waarschijnlijk ook bij Ameide nog wat keepersdagen verzorgen voor de keepers in de regio. Voor meer info, hou de site van Wim goed in de gaten: www.goalkeepersskills.nl
Wim-Berends_foto.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!