13 oktober 2018 10:30

Accommodatie

Onbekend

Ameide VR1 – VVAC VR2

Deze zaterdag speelde VR1 onder zomerse condities (het leek wel midden Juli ipv midden Oktober) thuis tegen VVAC. De laatste (uit)wedstrijd werd met dubbele cijfers verloren en we raakten toen Naomi geblesseerd kwijt. We keken dus wel enigszins op tegen deze wedstrijd …..

Naomi is helaas nog altijd geblesseerd, net als Marijke, Desiree, Joelle. Moest vandaag ook zus Miriam zich bij de geblesseerden aansluiten. Gelukkig maakte Anne weer haar 1e minuten en ook Benno was weer van de partij, net als JoelleP. De 1e helft waren er diverse kansen aan beide zijden, maar gescoord werd er helaas alleen in eigen doel. Na een langdurige blessurebehandeling viel een corner ongelukkig binnen.

In de rust toch enigszins tevreden gezichten, toch weer een lekker potje voetbal, waar we bijna gelijkwaardig zijn aan onze tegenstandsters. Natuurlijk zat onze eigen doelpuntmaakster even een in dipje, maar werd opgebeurd door haar medespeelsters.

Het 1e kwartier na rust ging ook nog lekker, echter een makkelijk gegeven strafschop (mss een goedmakertje voor een overtreding van keepster Sophie uit de 1e helft ? zie foto’s) gevolgd door een uittrap die in de voet van een tegenstandster viel die met veel mazzel de bal in 1 keer met een boog de bal in het doel werkte knakte er iets en liep VVAC in no time uit naar 0-5. Gelukkig herpakte Ameide zich tegen het einde weer een beetje en kreeg zelfs wederom een 1op1 met de keepsters kans maar helaas ……

Foto met dank aan Gerco van Oort. Kijk hier voor meer foto's.

Volgende week spelen we op Spijk een inhaalwedstrijd, u hoort van ons ……………