Meihoven 3
4235VJ
TIENHOVEN AAN DE LEK
tel. 0183-601827

AMEIDE • De pupillen van trainer Jan Verveer hadden genoeg aan de eerste helft om het verschil te maken.

“Na de 4-2 ruststand was deel twee gezapig, waarin alleen nog Patrick Mesker wist te scoren. We leven nog en maken ons nu op voor de match op 6 mei tegen VVAC. Daarna nog twee finales”, aldus Verveer. In de prima eerste helft zag hij Willem van Elteren de score openen, waarna Roel de Kruijk en Harm Harteveld de prima start een passend vervolg gaven. Roy de Blank tekende voor rust voor de 4-1.

Matthijs Boere jong lichtpuntje onder de lat nok verleizend Dilletant

AMEIDE • Aanvallend doet Dilettant het de laatste weken vrij aardig, maar verdedigend vertonen de Krimpenaren alle kenmerken van een authentieke gastenkaas.

Het was dat de pas 16-jarige invaller-doelman Mathijs Boere een aantal knappe reddingen verrichtte, want anders was de score verder opgelopen dan de 5-2 die na negentig minuten derde klasse voetbal tegen Ameide op het scorebord prijkte.

Voor Dilettant zorgden Marnix van den Adel en Remco Mulders voor de doelpunten.

Het verslag was van www.regio-voetbal.nl en de foto's van Gerco van Oort. Kijk hier voor meer foto's.