Aanmeldingsformulier

v.v. Ameide verklaart hierbij dat zij alleen persoonsgegevens van minderjarigen verwerken als daarvoor schriftelijke toestemming door ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger is gegeven.
Als Lid van v.v Ameide stemt u automatisch in met de privacy policy van v.v. Ameide. Deze is te vinden op www.vvameide.nl

Uw Persoonlijke gegevens:

Nieuwe leden vanaf 16 jaar zijn verplicht een identiteitsbewijs te tonen (eis van de K.N.V.B.)

Indien jonger dan 16 jaar invullen: n.v.t.

Indien bekend

Door akkoord te gaan en na het verzenden van het inschrijfformulier verklaart u:
A) Dat bovenstaande gegevens naar waarheid zijn ingevuld.
B) Geeft u, indien u hiervoor gekozen heeft, toestemming aan v.v. Ameide om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens te betalen contributie v.v. Ameide.

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!